Криминалният сериал в стил Доктор Хаус „Възприятия“, с премиера по AXN през януари!

Криминалният сериал в стил Доктор Хаус „Възприятия“, с премиера по AXN през януари!

Дали има човек, който да не е чувал за Доктор Хаус? Едва ли!
Публикация   01:08     23 Jan, 2017 /     Върджин Груп България   /     464

Дали има човек, който да не е чувал за Доктор Хаус? Едва ли! Отличителни черти – надменно държание, сурови шеги, брилянтен ум. А Ейдриън Монк? Ексцентричен детектив с толкова много фобии, но дарен с ум, за който и най-сложно замисленото престъпление е елементарен пъзел.
Ако тези брилянтни герои от американските сериали Ви липсват и търсите с какво да замените отсъствието им, то бъдете спокойни – „Възприятия” вече е тук!
От 10-ти януари, всеки вторник от 21:00, AXN ще задарва киноманите с по два епизода от запомнящата се криминална драма, която завладява още в първите минути и поддържа напрежението през цялото време.
Главният герой е проницателният и ексцентричен гений, любител на аудио касети и страдащ от множество фобии, професорът по неврология Даниел Пиърс, който няма капка вяра в съдебната система и правителството като цяло.
Скептичното му поведение относно служителите на реда обаче се променя в момента, в който неговата бивша студентка и настоящ агент на ФБР Кейт Морети се отбива в офиса му, за да търси помощта му във връзка с едни от най-трудните случаи, на които Федералното бюро за разследване е попадало.
Даниел се съгласява да помогне на Кейт първоначално само заради любовта си към загадките, но с течение на времето установява, че всъщност този негов допълнителен ангажимент му предоставя вътрешния мир, който е изагубил преди много време.
Ексцентричността на Даниел често предизвиква множество комични ситуации и подигравките на част от колегите му, а откровената му до болка натура също не му помага особено в създаването на приятелства.
Освен на Кейт, Даниел може да разчита само на помощник асистента си Макс Левицки и най-добрата си приятелка Натали Винсънт, която както се оказва в действителност, изобщо не е тази, за която се представя.
Убийствата, изнудванията и престъпниците са само половината от това, с което Даниел трябва да се справя в сериала. Голямо внимание се обръща и на душевните проблеми, които терзаят професора почти през цялото време и начините, по които той се опитва да се справя с тях.
Сериалът е носител на „BMI Film and TV Awards” в категория “Tree Adams”. Други носители на това отличие са хитовият сериал „Секс до дупка”, „Реба” и множество други телевизионни филми и клипове.