Екип

1

Ивайло Иванов

Директор продажби

С над 13 години в бранша, Ивайло притежава сериозен опит в продажбите, натрупан в международни компании от ранга на HBO, Sony Pictures, Viacom.

2

Биляна Попова

ПР & Маркетинг мениджър

С над 20 години в бранша, Биляна е нашият медиен специалист, дал своя принос в успешното присъствие на българския пазар на международни компании от ранга на HBO, Sony Pictures, Viacom, 7 Media Group.

 

Example

Светлозар Морфов

Оперативен директор

С над 10 години в бранша, Светлозар притежава сериозен опит в продажбите, натрупан в компании от ранга на Globul и TV Europe.

Example

Калин Цеков

Технически директор

С 22 годишен опит в разработването на софтуер, Калин е един от пионерите в IPTV и VoD. В момента неговите сили са съсредоточени върху разработването на софтуер за OTT платформи и системи за разплащане.

Example

Росен Добрев

Мениджър продажби

Росен е повече от 8 години в бранша. Започва в търговския екип на Groupe Rossel и е специалист в продажбите на телевизионно съдържание и реклама.

Example

Дилян Янакиев

Социални мрежи и EPG

С над 7 години в бранша, Дилян притежава сериозен опит в разработка и поддръжката на сайтове и страници в социалните медии, натрупан в компании от ранга на Vivacom и медии като 24 часа и Труд.

Example

Мария Дженкова-Веселинова

Мениджър инфраструктура и логистика

Дипломиран магистър инженер с над 10 годишен опит в логистиката и управление на проекти.

Example

Габриела Павлова

UI/UX Дизайнер

С 5 годишен опит в сферата на  графичния дизайн – web, мобилни приложения, печатни и рекламни материали.